WordPress honlap keresőoptimalizálás

Ajándék linképítéssel

Igazi különlegességünk, hogy a legtöbb hazai ügynökséggel szemben ajándék linképítést csinálunk ügyfeleinknek WordPress alapú honlapok keresőoptimalizálása mellé.
Így ugyanazért az árért sokkal többet tudunk nyújtani, mint a legtöbben ennyiért. Érdekel, hogyan?

Pontosan hogyan működik?

Ismerjük a WordPress rejtelmeit. Az összes piacon ismert SEO bővítmény működésével tisztában vagyunk, illetve, ezek különbségeivel, előnyeivel, hátrányaival. Akár kódsziten is értünk a WP oldalakhoz, így bármilyen akadályt le tudunk küzdeni, ha a beállításokról van szó.

Hogyan zajlik a közös munka?

A közös munka mindig egy kapcsolatfelvétellel és ingyenes árajánlat adással indul. Először egy telefonos, vagy fél órás Skypeos beszélegtés keretein belül szeretnénk picit jobban megismerni a vállalkozásodat, és a fő célokat, lehetőségeket tisztázni.

Mindig megpróbálunk olyan megoldást találni, amely mindkét fél számára előnyös lenne, és kifizetődő. Nem fix csomagárakban gondolkodunk! Ha a Megrendelő is szeretne aktívan részt venni a keresőoptimalizálási munkákban, akkor SEO tanácsadás keretein belül segítjük ügyfeleinket. Ez egy sokkal költséghatékonyabb megoldás.

A közös munka elején mindig szerződést kötünk. Ez szinte minden esetben határozatlan idejű - nem szeretnénk az ügyfeleinket magunkhoz láncolni - ha valamiért nem kellemes a közös együttműködés, akkor szabad utat engedünk.

Havi áras megoldás és honlap elemzés - a profiktól
SEO szakemberek által - keresőoptimalizálás mesterien

Mik a konkrét lépések?

Függetlenül attól, hogy havidíjas SEO, webáruház keresőoptimalizálás, szövegírás vagy SEO audit lenne a szerződés tárgya, kikeressük azokat a kulcsszavakat, melyekre sok a keresés, és kapcsolódik a szolgáltatási körödhöz. A közös munka alapja mindig egy alapos kulcsszókutatás és a versenytárs elemzés.

Utána felmérjük a piacot, elemezzük a konkurenciát, és megalkotjuk a közös stratégiát. Minden közös együttműködés elején kapsz egy komplett auditot (weboldal elemzés), amely nem csupán a honlapod SEO, hanem ergonómiai hibáira is kitér. Fontos, hogy ezeket a hibákat is feltárjuk - egy weboldal csak így szerepelhet jól a keresőben. A munkát mindig egy képzett SEO szakember végzi. Habár a Google első oldalára kerülni nem mindig könnyű, hosszútávon teljesen reális igény, havidíjas konstrukció esetén.

Ismerjük a Google Analytics rejtelmeit és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a felhasználói élmény kiemelkedő legyen - a weboldal készítés sok esetben ezt nem foglalja magában. Ahhoz, hogy a biznisz sikeres legyen, a hirdetési költség csökkentésére is szükség lehet. A SEO sokkal kifizetődőbb hosszú távon, mint a Google Ads hirdetési rendszerét használni!

Kiemelt ajánlatunk - havidíjas keresőoptimalizálás

A leggyakoribb szolgáltatás a havidíjas keresőoptimalizálás SEO. Hónapról hónapra azon dolgozunk, hogy a weboldalad előrébb kerüljön a találati listán. Mi dolgozunk, a honlapod megszerzi a legjobb helyeket a Google keresőjében, te pedig foglalkozhatsz azzal, ami igazán fontos: az üzlettel. Így tehetsz szert vezető piaci szerepre a saját területeden. A szokásos árak mellé ajándék linképítést kapsz, és egy ingyenes konzultációt.

Alap csomag

39.000
Ft / hó
 • Kulcsszókutatás
 • Komplett stratégia
 • Piac felmérése
 • Havi 2 SEO cikk
 • Havi 3 erős link (min. 19 DA érték - ajándék)
 • Havi fél óra konzultáció
 • Kedvező szerződési feltételek, mely kizárja a visszaéléseket
Megrendelem!

Profi csomag

49.000
Ft / hó
-20%
 • Kulcsszókutatás
 • Komplett stratégia
 • Piac felmérése
 • Havi 3 SEO cikk
 • Havi 4 erős link (min. 19 DA érték - ajándék)
 • Havi fél óra konzultáció
 • Kedvező szerződési feltételek, mely kizárja a visszaéléseket
Megrendelem!

Extra csomag

69.000
Ft / hó
 • Kulcsszókutatás
 • Komplett stratégia
 • Piac felmérése
 • Havi 4 SEO cikk
 • Havi 5 erős link (min. 19 DA érték - ajándék)
 • Havi fél óra konzultáció
 • Kedvező szerződési feltételek, mely kizárja a visszaéléseket
Megrendelem!

Eredményeink közül

Szokás mondani, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Vannak olyan területek, ahol annyira drága a kattintási ár, hogy a honlap optimalizálásának ára szinte azonnal megtérül. Az egyik elektronikai webáruházat üzemeltető partnerünk oldalát optimalizáltuk a havidíjas keresőoptimalizálás csomag keretein belül. A weboldal másfél hónap után csaknem 70%-os organikus forgalomnövekedést szerzett a Google keresőjéből.

A keresőoptimalizálás szinte azonnal megtérült

Ajánlatkérés

Néhány érv mellettünk

Miért érdemes velünk dolgozni?
Teljes körű segítségnyújtás

Mindenben tudunk segíteni, ami a Google helyezésekhez szükséges. Kezdőknek is segítünk.

Minden témát ismerünk

Csapatunk minden témában szerzett már tapasztalatot, egészen a bútoroktól az elektronikai cikkekig.

Ajándék linképítés

Szinte minden más ügynökséggel szemben ajándék linképítést kapnak a velünk szerződő felek.

KOMPLEX SZEMLÉLET

Nem csupán a keresőoptimalizálásban segítünk, a komplex marketing megalkotásában is.

Prémium szoftverek

A piac legjobb SEO programjaival dolgozunk, melyeknek a havi bérleti díja akár több tízezer forint.

Kedvező szerződési feltételek

A visszaélések elkerülése végett a havidíjas szerződéseink kedvező feltételekkel bonthatók.

Ügyfeleink véleménye

Nézd meg, hogy mások mit mondtak a munkánkról!
Horváth István véleménye - Kanape.NET
  A weboldalunk cseréje után nem sokkal közel 60%-al megnőtt a látogatószámunk a Google keresőjéből, pedig korábban sokat próbálkozunk a SEO-val.

HORVÁTH ISTVÁN

Kanapé.NET
Horváth István véleménye - Kanape.NET
  Mi online marketing specialistaként kerestünk partnereket, és nem volt könnyű olyan SEO ügynökséget találni, amelyik szinte bármiyen kérdésünkre tudta a választ.

Farkas Mihály

Webrolling.hu
Moravcsik András - zomadivat.hu
  Egy hónap alatt többet értünk el a mesteriseo.hu csapatával, mint amennyit az előző ügynökséggel egy év alatt. Nagyon pontos és korrekt munka jellemzi őket, azóta is nőnek a bevételeink!

Moravcsik András

Zomadivat.hu

Ingyenes árajánlat

Beszéljünk az elképzeléseidről és juttassuk a kereső élére a honlapodat! Egy egy órás konzultációt díjmentesen nyújtunk minden ajánlatkérőnknek.
Segítünk a keresőben elre jutni!