SEO tanácsadás

Ajándék linképítéssel

Igazi különlegességünk, hogy a legtöbb hazai ügynökséggel szemben ajándék linképítést csinálunk ügyfeleinknek.
Így ugyanazért az árért sokkal többet tudunk nyújtani, mint a legtöbben ennyiért. Érdekel, hogyan?

Mit takar a SEO tanácsadás?

Hogyan épül fel a technikai SEO tanácsadás, mint szolgáltatási forma? A közös munka során mindent megteszünk azért, hogy kielégítő választ adjunk a kérdéseidre, hogy láthasd, mik a megfelelő teendők keresőoptimalizálás terén. A tanácsadás során akár a piac legprofibb eszközeit használjuk és részletesen elemezzük a honlapodat, valamint linkeket helyezünk ki arra mutatóan a tanácsadás végén. Ezzel érjük el a lehető legjobb eredményeket.

Hogyan zajlik a közös munka?

A közös munka mindig egy kapcsolatfelvétellel és ingyenes árajánlat adással indul. Először egy telefonos, vagy fél órás Skypeos beszélegtés keretein belül szeretnénk picit jobban megismerni a vállalkozásodat, és a fő célokat, lehetőségeket tisztázni.

Mindig megpróbálunk olyan megoldást találni, amely mindkét fél számára előnyös lenne, és kifizetődő. Nem fix csomagárakban gondolkodunk! Ha a Megrendelő is szeretne aktívan részt venni a keresőoptimalizálási munkákban, akkor SEO tanácsadás keretein belül segítjük ügyfeleinket. Ez egy sokkal költséghatékonyabb megoldás.

A közös munka elején mindig szerződést kötünk. Ez szinte minden esetben határozatlan idejű - nem szeretnénk az ügyfeleinket magunkhoz láncolni - ha valamiért nem kellemes a közös együttműködés, akkor szabad utat engedünk.

Havi áras megoldás és honlap elemzés - a profiktól
SEO szakemberek által - keresőoptimalizálás mesterien

Mik a konkrét lépések?

Függetlenül attól, hogy havidíjas SEO, webáruház keresőoptimalizálás, szövegírás vagy SEO audit lenne a szerződés tárgya, kikeressük azokat a kulcsszavakat, melyekre sok a keresés, és kapcsolódik a szolgáltatási körödhöz. A közös munka alapja mindig egy alapos kulcsszókutatás és a versenytárs elemzés.

Utána felmérjük a piacot, elemezzük a konkurenciát, és megalkotjuk a közös stratégiát. Minden közös együttműködés elején kapsz egy komplett auditot (weboldal elemzés), amely nem csupán a honlapod SEO, hanem ergonómiai hibáira is kitér. Fontos, hogy ezeket a hibákat is feltárjuk - egy weboldal csak így szerepelhet jól a keresőben. A munkát mindig egy képzett SEO szakember végzi. Habár a Google első oldalára kerülni nem mindig könnyű, hosszútávon teljesen reális igény, havidíjas konstrukció esetén.

Ismerjük a Google Analytics rejtelmeit és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a felhasználói élmény kiemelkedő legyen - a weboldal készítés sok esetben ezt nem foglalja magában. Ahhoz, hogy a biznisz sikeres legyen, a hirdetési költség csökkentésére is szükség lehet. A SEO sokkal kifizetődőbb hosszú távon, mint a Google Ads hirdetési rendszerét használni!

SEO tanácsadás 10.000 Ft-os órabérben

A SEO tanácsadás nálunk mindig célirányosan zajlik. Egy előre elkészített dokumentumot kérünk a tanácsadás előtt, ami a legfőbb problémákat feltárja, és amelyben arra vagy kíváncsi, hogy milyen szempontok alapján érdmes dönteni, és vizsgálódni.

Fontos megjegyezni, hogy egy részletes, komplett elemzés, vagy egy technikai SEO audit nem egyenlő egy tanácsadással, hiszen itt célirányosan feltett kérdésekre adunk választ, melyeket Te fogsz feltenni.

Szolgáltatásaink különlegessége

Több olyan érv is szól ügynökségünk mellett, melyek igazi különlegességnek számítanak a hazai SEO piacon, és kevés más ügynökség teszi meg ezeket az ajánlatokat.
Ajándék linképítés szerződő ügyfeleinknek

Minden ügyfelünk, aki szerződést köt velünk, igényt tarthat az ajándék linképítésre. Minimum DA19-es értékkel rendelkező honlapokról linkeket adunk ajándékba. Ha technikai SEO-ra szerződsz, akkor linkek hiányában nem fogsz a legjobb helyekre kerülni. Nem kell külön linképítőt keresni! . Egyszeri SEO tanácsadás esetén is adunk linkeket!

Határozatlan szerződési feltételek

A legtöbb ügynökség, aki szerződést köt partnereivel SEO munkára, minimum 3 hónap hűségidőt kér. Mi történik, ha már az első héten kiderül, hogy a közös munka nem fog menni? Abban a ritka esetben, ha valakivel nem tudunk együttműködni, szabad utat engedünk.

Ajándék honlap/UX audit

A SEO audit mellé mindig készítünk egy UI/UX auditot is, amely feltárja a legszembetűnőbb hiányosságokat a honlapodon. Miért nem jönnek a rendelések a hirdetésekből, vagy ha sok a látogató? Milyen ergonómiai hibák vannak az oldalon? Itt a megoldás!

Eredményeink közül

Szokás mondani, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Vannak olyan területek, ahol annyira drága a kattintási ár, hogy a honlap optimalizálásának ára szinte azonnal megtérül. Az egyik elektronikai webáruházat üzemeltető partnerünk oldalát optimalizáltuk a havidíjas keresőoptimalizálás csomag keretein belül. A weboldal másfél hónap után csaknem 70%-os organikus forgalomnövekedést szerzett a Google keresőjéből.

A keresőoptimalizálás szinte azonnal megtérült

Ajánlatkérés

Néhány érv mellettünk

Miért érdemes velünk dolgozni?
Teljes körű segítségnyújtás

Mindenben tudunk segíteni, ami a Google helyezésekhez szükséges. Kezdőknek is segítünk.

Minden témát ismerünk

Csapatunk minden témában szerzett már tapasztalatot, egészen a bútoroktól az elektronikai cikkekig.

Ajándék linképítés

Szinte minden más ügynökséggel szemben ajándék linképítést kapnak a velünk szerződő felek.

KOMPLEX SZEMLÉLET

Nem csupán a keresőoptimalizálásban segítünk, a komplex marketing megalkotásában is.

Prémium szoftverek

A piac legjobb SEO programjaival dolgozunk, melyeknek a havi bérleti díja akár több tízezer forint.

Kedvező szerződési feltételek

A visszaélések elkerülése végett a havidíjas szerződéseink kedvező feltételekkel bonthatók.

Ügyfeleink véleménye

Nézd meg, hogy mások mit mondtak a munkánkról!
Horváth István véleménye - Kanape.NET
    A weboldalunk cseréje után nem sokkal közel 60%-al megnőtt a látogatószámunk a Google keresőjéből, pedig korábban sokat próbálkozunk a SEO-val.

HORVÁTH ISTVÁN

Kanapé.NET
Horváth István véleménye - Kanape.NET
    Mi online marketing specialistaként kerestünk partnereket, és nem volt könnyű olyan SEO ügynökséget találni, amelyik szinte bármiyen kérdésünkre tudta a választ.

Farkas Mihály

Webrolling.hu
Moravcsik András - zomadivat.hu
    Egy hónap alatt többet értünk el a mesteriseo.hu csapatával, mint amennyit az előző ügynökséggel egy év alatt. Nagyon pontos és korrekt munka jellemzi őket, azóta is nőnek a bevételeink!

Moravcsik András

Zomadivat.hu

Ingyenes árajánlat

Beszéljünk az elképzeléseidről és juttassuk a kereső élére a honlapodat! Egy egy órás konzultációt díjmentesen nyújtunk minden ajánlatkérőnknek.
Segítünk a keresőben elre jutni!