SEO szövegírás

kedvező árakon

Sok embernek problémát jelent, hogy olyan szöveges tartalmakat hozzon létre a weboldalán, melyek igazán vonzzák a látogatókat, vagy amelyek jól szerepelnek a keresőben.
Szeretnél olyan tartalmat a weboldaladra, ami drasztikus mértékben megnövelheti az eladásaidat?

Mire jó a szövegírás?

A SEO szövegírás egy különleges műfaj. Nagy szakértelmet, és tudást igényel, hiszen két különböző dolgot kell egy nevezőre hozni: a minőségi, és hívogató tartalmat, és a Google elvárásait. Megoldható a kettő együtt?

Igen! És az igazi eredmények csupán akkor születnek, ha a kettő együtt teljesül. Fontos, hogy a megfelelő technikai beállítások érvényesüljenek a megírt tartalmakra.

Szövegírói munkák 2 Ft-os karakter áron

Az összes SEO szolgáltatás közül a szövegírói árak kalkulálhatók a legkönnyebben, hiszen karakter áron értékesítünk minden cikket. A cikkek minőségét pedig már a legelején látni fogod, így könnyedén eldöntheted, hogy megfelelő-e számodra a minőség.

Mi 2 Ft-os karakter áron vallaunk szövegírást.

Néhány érv mellettünk

Miért érdemes velünk dolgozni?
Teljes körű segítségnyújtás

Mindenben tudunk segíteni, ami a Google helyezésekhez szükséges. Kezdőknek is segítünk.

Minden témát ismerünk

Csapatunk minden témában szerzett már tapasztalatot, egészen a bútoroktól az elektronikai cikkekig.

Ajándék linképítés

Szinte minden más ügynökséggel szemben ajándék linképítést kapnak a velünk szerződő felek.

KOMPLEX SZEMLÉLET

Nem csupán a keresőoptimalizálásban segítünk, a komplex marketing megalkotásában is.

Prémium szoftverek

A piac legjobb SEO programjaival dolgozunk, melyeknek a havi bérleti díja akár több tízezer forint.

Kedvező szerződési feltételek

A visszaélések elkerülése végett a havidíjas szerződéseink kedvező feltételekkel bonthatók.

Szolgáltatásaink különlegessége

Több olyan érv is szól ügynökségünk mellett, melyek igazi különlegességnek számítanak a hazai SEO piacon, és kevés más ügynökség teszi meg ezeket az ajánlatokat.
Ajándék linképítés szerződő ügyfeleinknek

Minden ügyfelünk, aki szerződést köt velünk, igényt tarthat az ajándék linképítésre. Minimum DA19-es értékkel rendelkező honlapokról linkeket adunk ajándékba. Ha technikai SEO-ra szerződsz, akkor linkek hiányában nem fogsz a legjobb helyekre kerülni. Nem kell külön linképítőt keresni! . Egyszeri SEO tanácsadás esetén is adunk linkeket!

Határozatlan szerződési feltételek

A legtöbb ügynökség, aki szerződést köt partnereivel SEO munkára, minimum 3 hónap hűségidőt kér. Mi történik, ha már az első héten kiderül, hogy a közös munka nem fog menni? Abban a ritka esetben, ha valakivel nem tudunk együttműködni, szabad utat engedünk.

Ajándék honlap/UX audit

A SEO audit mellé mindig készítünk egy UI/UX auditot is, amely feltárja a legszembetűnőbb hiányosságokat a honlapodon. Miért nem jönnek a rendelések a hirdetésekből, vagy ha sok a látogató? Milyen ergonómiai hibák vannak az oldalon? Itt a megoldás!

Ügyfeleink véleménye

Nézd meg, hogy mások mit mondtak a munkánkról!
Horváth István véleménye - Kanape.NET
    A weboldalunk cseréje után nem sokkal közel 60%-al megnőtt a látogatószámunk a Google keresőjéből, pedig korábban sokat próbálkozunk a SEO-val.

HORVÁTH ISTVÁN

Kanapé.NET
Horváth István véleménye - Kanape.NET
    Mi online marketing specialistaként kerestünk partnereket, és nem volt könnyű olyan SEO ügynökséget találni, amelyik szinte bármiyen kérdésünkre tudta a választ.

Farkas Mihály

Webrolling.hu
Moravcsik András - zomadivat.hu
    Egy hónap alatt többet értünk el a mesteriseo.hu csapatával, mint amennyit az előző ügynökséggel egy év alatt. Nagyon pontos és korrekt munka jellemzi őket, azóta is nőnek a bevételeink!

Moravcsik András

Zomadivat.hu

Ingyenes árajánlat

Beszéljünk az elképzeléseidről és juttassuk a kereső élére a honlapodat! Egy egy órás konzultációt díjmentesen nyújtunk minden ajánlatkérőnknek.
Segítünk a keresőben elre jutni!