SEO Audit

Ajándék linképítéssel

Igazi különlegességünk, hogy a legtöbb hazai ügynökséggel szemben ajándék linképítést csinálunk ügyfeleinknek.
Így ugyanazért az árért sokkal többet tudunk nyújtani, mint a legtöbben ennyiért. Érdekel, hogyan?

Mit takar a SEO Audit?

Hogyan épül fel a keresőoptimalizálás audit, mint szolgáltatási forma? A közös munka során mindent megteszünk azért, hogy felderítsük a weboldalad, vagy a webáruházad legkomolyabb SEO hibáit. Ehhez a piac legprofibb eszközeit használjuk és részletesen elemezzük a honlapodat, valamint linkeket helyezünk ki arra mutatóan. Ezzel érjük el a legjobb eredményeket.

Technikai SEO audit

Bizonyos szegmenesekben olyan drága a kattintási ár, hogy gyakorlatilag azonnal megtérül a befektetés. Bármelyiket választod, egy részletes, komplett stratégiát határozunk majd meg, és a változtatásokat el is végezzük a honlapodon igény szerint, függetlenül attól, hogy milyen rendszert használsz.

Alap csomag

59.000
Ft
 • Kulcsszókutatás
 • Tartalom elemzés
 • Piac elemzés
 • Tartalomstratégia meghatározása
 • 3 erős link (ajándék)
 • Konzultáció
 • Ajánlott: kisebb weboldalak számára
Megrendelem!

Profi csomag

79.000
Ft
 • Kulcsszókutatás
 • Tartalom elemzés
 • Piac elemzés
 • Tartalomstratégia meghatározása
 • 4 erős link (ajándék)
 • Konzultáció
 • Ajánlott: nagyobb weboldalak, kisebb webáruházak számára
Megrendelem!

Extra csomag

119.000
Ft
 • Kulcsszókutatás
 • Tartalom elemzés
 • Piac elemzés
 • Tartalomstratégia meghatározása
 • 5 erős link (ajándék)
 • Konzultáció
 • Ajánlott: nagyobb webshopok számára
Megrendelem!

Hogyan zajlik a közös munka?

A közös munka mindig egy kapcsolatfelvétellel és ingyenes árajánlat adással indul. Először egy telefonos, vagy fél órás Skypeos beszélegtés keretein belül szeretnénk picit jobban megismerni a vállalkozásodat, és a fő célokat, lehetőségeket tisztázni.

Mindig megpróbálunk olyan megoldást találni, amely mindkét fél számára előnyös lenne, és kifizetődő. Nem fix csomagárakban gondolkodunk! Ha a Megrendelő is szeretne aktívan részt venni a keresőoptimalizálási munkákban, akkor SEO tanácsadás keretein belül segítjük ügyfeleinket. Ez egy sokkal költséghatékonyabb megoldás.

A közös munka elején mindig szerződést kötünk. Ez szinte minden esetben határozatlan idejű - nem szeretnénk az ügyfeleinket magunkhoz láncolni - ha valamiért nem kellemes a közös együttműködés, akkor szabad utat engedünk.

Havi áras megoldás és honlap elemzés - a profiktól
SEO szakemberek által - keresőoptimalizálás mesterien

Mik a konkrét lépések?

Függetlenül attól, hogy havidíjas SEO, webáruház keresőoptimalizálás, szövegírás vagy SEO audit lenne a szerződés tárgya, kikeressük azokat a kulcsszavakat, melyekre sok a keresés, és kapcsolódik a szolgáltatási körödhöz. A közös munka alapja mindig egy alapos kulcsszókutatás és a versenytárs elemzés.

Utána felmérjük a piacot, elemezzük a konkurenciát, és megalkotjuk a közös stratégiát. Minden közös együttműködés elején kapsz egy komplett auditot (weboldal elemzés), amely nem csupán a honlapod SEO, hanem ergonómiai hibáira is kitér. Fontos, hogy ezeket a hibákat is feltárjuk - egy weboldal csak így szerepelhet jól a keresőben. A munkát mindig egy képzett SEO szakember végzi. Habár a Google első oldalára kerülni nem mindig könnyű, hosszútávon teljesen reális igény, havidíjas konstrukció esetén.

Ismerjük a Google Analytics rejtelmeit és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a felhasználói élmény kiemelkedő legyen - a weboldal készítés sok esetben ezt nem foglalja magában. Ahhoz, hogy a biznisz sikeres legyen, a hirdetési költség csökkentésére is szükség lehet. A SEO sokkal kifizetődőbb hosszú távon, mint a Google Ads hirdetési rendszerét használni!

Szolgáltatásaink különlegessége

Több olyan érv is szól ügynökségünk mellett, melyek igazi különlegességnek számítanak a hazai SEO piacon, és kevés más ügynökség teszi meg ezeket az ajánlatokat.
Ajándék linképítés szerződő ügyfeleinknek

Minden ügyfelünk, aki szerződést köt velünk, igényt tarthat az ajándék linképítésre. Minimum DA19-es értékkel rendelkező honlapokról linkeket adunk ajándékba. Ha technikai SEO-ra szerződsz, akkor linkek hiányában nem fogsz a legjobb helyekre kerülni. Nem kell külön linképítőt keresni! . Egyszeri SEO tanácsadás esetén is adunk linkeket!

Határozatlan szerződési feltételek

A legtöbb ügynökség, aki szerződést köt partnereivel SEO munkára, minimum 3 hónap hűségidőt kér. Mi történik, ha már az első héten kiderül, hogy a közös munka nem fog menni? Abban a ritka esetben, ha valakivel nem tudunk együttműködni, szabad utat engedünk.

Ajándék honlap/UX audit

A SEO audit mellé mindig készítünk egy UI/UX auditot is, amely feltárja a legszembetűnőbb hiányosságokat a honlapodon. Miért nem jönnek a rendelések a hirdetésekből, vagy ha sok a látogató? Milyen ergonómiai hibák vannak az oldalon? Itt a megoldás!

Eredményeink közül

Szokás mondani, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Vannak olyan területek, ahol annyira drága a kattintási ár, hogy a honlap optimalizálásának ára szinte azonnal megtérül. Az egyik elektronikai webáruházat üzemeltető partnerünk oldalát optimalizáltuk a havidíjas keresőoptimalizálás csomag keretein belül. A weboldal másfél hónap után csaknem 70%-os organikus forgalomnövekedést szerzett a Google keresőjéből.

A keresőoptimalizálás szinte azonnal megtérült

Ajánlatkérés

Néhány érv mellettünk

Miért érdemes velünk dolgozni?
Teljes körű segítségnyújtás

Mindenben tudunk segíteni, ami a Google helyezésekhez szükséges. Kezdőknek is segítünk.

Minden témát ismerünk

Csapatunk minden témában szerzett már tapasztalatot, egészen a bútoroktól az elektronikai cikkekig.

Ajándék linképítés

Szinte minden más ügynökséggel szemben ajándék linképítést kapnak a velünk szerződő felek.

KOMPLEX SZEMLÉLET

Nem csupán a keresőoptimalizálásban segítünk, a komplex marketing megalkotásában is.

Prémium szoftverek

A piac legjobb SEO programjaival dolgozunk, melyeknek a havi bérleti díja akár több tízezer forint.

Kedvező szerződési feltételek

A visszaélések elkerülése végett a havidíjas szerződéseink kedvező feltételekkel bonthatók.

Ügyfeleink véleménye

Nézd meg, hogy mások mit mondtak a munkánkról!
Horváth István véleménye - Kanape.NET
A weboldalunk cseréje után nem sokkal közel 60%-al megnőtt a látogatószámunk a Google keresőjéből, pedig korábban sokat próbálkozunk a SEO-val.
Horváth István Kanape.NET
Farkas Mihály - WebRolling.hu
Mi online marketing specialistaként kerestünk partnereket, és nem volt könnyű olyan SEO ügynökséget találni, amelyik szinte bármiyen kérdésünkre tudta a választ.
Farkas Mihály Webrolling.hu

Ingyenes árajánlat

Beszéljünk az elképzeléseidről és juttassuk a kereső élére a honlapodat! Egy egy órás konzultációt díjmentesen nyújtunk minden ajánlatkérőnknek.
Segítünk a keresőben elre jutni!